30 Οκτωβρίου 2015

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι & οι πρωταγωνιστές του τότε & τώρα...


Και ποιος δεν ξέρει τη σειρά..και ποιος δεν αγάπησε την απλότητα της οικογένειας Ινγκαλς;
Η σειρά ''Το μικρό σπίτι στο λιβάδι'' ξεκίνησε να προβάλλεται το 1974 και σταμάτησε το 1983..Ωστόσο οι περισσότεροι απο εμάς το παρακολουθήσαμε σε κάποια απο τις δεκάδες επαναλήψεις της ερτ-ετ-νετ...

Melissa Gilbert
Απο τα 9 μέχρι τα 19 της υποδύθηκε την Λώρα με μεγάλη επιτυχία.Πρόσφατα, η ίδια πήρε μέρος στο γνωστό show dancing with the stars και έγραψε βιβλίο για μικρά παιδιά.
 Παντρεύτηκε πέρσι τον ηθοποιό Timothy Busfield και ζουν στο Michigan.
Michael Landon
Ο τηλεοπτικός μπαμπάς της οικογένειας.Στη συνέχεια της καριέρας του έπαιξε σε ταινίες όπως I Was a Teenage Werewolf και τηλεοπτικές σειρές όπως η Bonanza.Πέθανε το 1991 στα 54 του απο καρκίνο..
Karen Grassle
Η τότε Caroline Ingalls σήμερα έχει περάσει το 70ο έτος της ηλικίας της
και ζει στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής.
Melissa Sue Anderson
Η Mary Ingalls ήταν ο χαρακτήρας, που είχε υποστεί τα περισσότερα βάσανα στη σειρά, αφού έμεινε τυφλή σε μικρή ηλικία και στη συνέχεια έχασε το μωρό της σε πυρκαγιά.
 Σήμερα, η ηθοποιός που την υποδυόταν είναι 51 ετών,
ζει στο Μόντρεαλ με τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.
Lindsay Greenbush
H Lindsay μαζί με την αδερφή της, Sidney, ήταν μόλις 4 χρονών όταν ξεκίνησαν να μοιράζονται τον ρόλο της Carrie Ingalls. Σήμερα, έχουν αφήσει την υποκριτική στο παρελθόν.
Alison Arngrim
Αν και η “Nelie Oleson” τσακωνόταν συνεχώς στη σειρά με την Laura, στην πραγματικότητα οι δυο τους είναι κολλητές! Η 52χρονη ηθοποιός εργάστηκε υπερ των δικαιωμάτων των παιδιών, ενώ είναι ακτιβίστρια του AIDS, μετά τον θάνατου του συμπρωταγωνιστή της, Tracy Steve από τον ιό. Σήμερα είναι παραγωγός της The Vagina Monologues στο Λος Άντζελες.
Jonathan Gilbert
Ο Willie Oleson, αδερφός-πειραχτήρι της Nellie, είναι σήμερα 45 ετών και εργάζεται ως χρηματιστής στη Νέα Υόρκη.Πρόκειται για τον υιοθετημένο αδερφό της Melissa Gilbert.
Richard Bull
O “Nels Oleson”, πολυπαθής σύζυγος της Harrier Oleson απεβίωσε τον περασμένο Φεβρουάριο σε ηλικία 89 ετών.Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε με την τηλεοπτική του κόρη..
Dean Butler
Ο άλλοτε Almanzo Wilder, που κέρδισε την καρδιά της Laura, σήμερα είναι 57 ετών, αφηγητής στα ντοκιμαντέρ της σειράς και σύζυγος της Katherine Cannon, της πρωταγωνίστριας από το Beverly Hills.
Linwood Boomer
Έπαιξε τον τυφλό δάσκαλο, Adam Kendall, αλλά και το φλερτ (και μετέπειτα σύζυγο) της Mary Ingalls. Σήμερα, ο ίδιος είναι 58 ετών και παραγωγός του Fox στο “The Mindy Project
Matthew Labyorteaux
Έπαιξε αξιαγάπητα τον υιοθετημένο γιο στην τηλεοπτική σειρά.
Σήμερα, είναι 47 ετών και χρησιμοποιεί τη φωνή του για διαφημίσεις αλλά και σειρές κινουμένων σχεδίων.
Charlotte Stewart
Η αγαπημένη δασκάλα “Miss Beadle”, η οποία, στη συνέχεια, έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Eraserhead, αλλά και την τηλεοπτική σειρά “Twin Peaks”, σήμερα είναι συνταξιούχος και ζει στη Νάπα της Καλιφόρνια.
Katherine Scottie MacGregor
Η κουτσομπόλα κυρία Oleson, είναι πλέον 90 ετών.
πηγές:clickatlife.grpeoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου