8 Αυγούστου 2019

Φωτογραφίες του Αλέκου Αλεξανδράκη στο σπίτι του,στην Γλυφάδα,το 1969

Τον Σεπτέμβριο του 1969 ο Αλέκος Αλεξανδράκης φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού »Φαντάζιο» στο σπίτι του στην Γλυφάδα.
Την εποχή εκείνη ήταν παντρεμένος με την Βερένα Γκάουερ και έχουν δυο παιδιά. Τον τετράχρονο Βάσια και την νεογέννητη Γιοχάνα. Στο περιοδικό μιλάει για την καθημερινότητα του, την οικογένεια του, το θέατρο.



-Τα τελευταία χρόνια ζούμε στην Γλυφάδα .Πολύ κοντά στην θάλασσα ,που αγαπάμε όλοι μας. Αλλά και πολύ κοντά στα αεροπλάνα. Στην αρχή ο θόρυβος ήταν ανυπόφορος! Μετά συνηθίσαμε. Τώρα μάθαμε τις ώρες όλων των… δρομολογίων!
-Το πινγκ –πονγκ είναι συζυγικός αγώνας. Για λόγους αβρότητας κερδίζουν πάντα οι κυρίες.
-Αγαπώ τα σκυλιά. Τα μεγάλα λυκόσκυλα, τα άγνωστα σκυλιά του δρόμου, που δεν είναι από μεγάλη ράτσα. Το λυκόσκυλο μας είναι ο πιο καλός φίλος του σπιτιού και καταπληκτικός φύλακας! Μόνο που ο δικός μου είναι μισογύνης, γαυγίζει κυρίως τις γυναίκες!
-Δεν είμαι μανιώδης φίλος του αυτοκίνητου! Δεν τρέχω σαν τρελός, δεν ασχολούμαι με τις μάρκες, δεν έλαβα ποτέ μέρος σε ράλι! Όλα αυτά θέλουν χρόνο που θα πρέπει να αφαιρέσεις από την κυρίως δουλειά σου. Το θέατρο όμως είναι αχόρταγο! Θέλει πολύ πίστη και αφοσίωση ,που ποτέ δεν είναι αρκετές οι δυνάμεις σου…
-Όταν ήμουν θιασάρχης διάβαζα δεκάδες ελληνικά έργα! Από τότε μου έχει μείνει και η συνήθεια και διαβάζω συνέχεια. Θα δίνω πάντα τον αγώνα μου για ελληνικό θέατρο ποιότητας!

Ο υπέροχος Αλέκος Αλεξανδράκης θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας σαν ένα αρσενικό πρότυπο που όλοι οι άντρες θέλουμε να μοιάσουμε. Θα είναι πάντα εκεί να μας κλείνει το μάτι μέσα από τα ασπρόμαυρα καρέ!








Πηγή :queen.gr
            notia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου