18 Οκτωβρίου 2019

Επιχειρείν αλά ελληΝΙΚΑ!



Oι εκδόσεις Αθ. Σταμούλης σάς προτείνουν να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, σε αναμνήσεις και εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε... αλλά και να θυμόμαστε ότι υπάρχει φως στο τούνελ, αρκεί να ακολουθήσουμε τη σωστή διαδρομή!

Ο γνωστός συγγραφέας Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης (Γνωστά Ονόματα Άγνωστες Ιστορίες, Super Flops, Ιστορίες 4 τροχών) μάς προσφέρει ένα «δροσερό» ανάγνωσμα γεμάτο διαφημίσεις, σλόγκαν, σύμβολα και πληροφορίες για τις εμπορικές επωνυμίες που σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν, προσδιόρισαν και ομόρφυναν τη ζωή μας. Μέσα από πλούσιο αρχειακό φωτογραφικό υλικό αλλά και έρευνα που φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από τη δραστηριότητα των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων του 19ου και 20ού αιώνα, η ιστορική αυτή αναδρομή θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια και θα ξυπνήσει αναμνήσεις και εικόνες από το παρελθόν.

Γνωρίστε τους επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από αυτές τις μάρκες και μάθετε άγνωστες πτυχές της ζωής τους αλλά και της επιχειρηματικής τους πορείας. Ένα ταξίδι στο χρόνο που φανερώνει τη σκληρή δουλειά, τη διορατικότητα, τις έγκαιρες και σωστές αποφάσεις, τα λάθη και τις παραλείψεις των κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων, που σημάδεψαν με τη δραστηριότητά τους το επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου μας...

Συγγραφέας: Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης                                             
Χρον. Έκδοσης: 2010
Σχήμα: 21x26
ISBN:9789603518341
Σελίδες: 200
Τιμή: 16,90 €
Κωδ. Βιβλίου: 2227

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου